A rozmaring leveleit, a petrezselymet, a tárkonyt és a snidlinget felaprítjuk.
A túrót összetörjük, majd a tejföllel fellazítjuk és elkeverjük, majd hozzáadjuk a felaprított friss zöldfűszereket, a felaprított snidling felét, majd a zúzott fokhagymát. Ízlés szerint mesózzuk, megborsozzuk, majd alaposan összekeverjük.
A gombát megtisztítjuk, a gombák kalapjába beletöltjük a túrós-zöldfűszeres masszát, majd megszórjuk az apróra vágott snidling másik felével.
A sajtot lereszeljük és megszórjuk vele a gombákat, majd grillrácsra tesszük a gombafejeket és készre sütjük. (Készülhet serpenyőben kevés olajon, vagy sütőben is, de a grillezés füstje teszi pikánssá ezt a receptet.)
Amikor a sajt szétolvadt, akkor készen vannak a gombafejek, amelyeket salátával főételnek, vagy köretként hús mellé kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.