A felaprított vöröshagymát olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a kockára vágott húst, és megpirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával és felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje. Fűszerlabdában borsot teszünk bele, és hozzáadjuk a felaprított fokhagymát. Takarék lángon, lefedve addig főzzük, amíg a hús majdnem puha lesz.
Ezután megsózzuk, és a káposztát a levével együtt a tetejére terítjük. Megszórjuk borsikafűvel, hozzáadjuk a babérlevelet, és takarék lángon addig főzzük, amíg a káposzta megpárolódik és a hús megpuhul.
Ezután egy konyharuhával dunsztba tekerjük, és másnap reggelig pihenni hagyjuk. Másnap kivesszük a borsot és a babérlevelet, és felmelegítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.