A gombát - amennyiben szükséges - óvatosan megtisztítjuk. A szalonnát csíkokra vágjuk, és az olajban megpirítjuk. Hozzáadjuk az apró kockára vágott hagymát, és üvegesre pirítjuk, majd a gomba felével rövid ideig pároljuk. Felöntjük az alaplével elkevert tejföllel. Kb. 5 perces forralás után megsózzuk, megborsozzuk, és félretesszük.
A tésztát forrásban lévő bő, sós vízben a csomagoláson található utasítás szerint kifőzzük. A szószt felforrósítjuk, és hozzáadjuk a maradék gombát, a tisztított és felaprított bazsalikomot, és ismét felforrósítjuk. Forrón tálaljuk, a tésztára öntjük a szószt, és megszórjuk a parmezánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.