A krumplit puhára főzzük, majd burgonyanyomóval áttörjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, majd hozzáadjuk a tojásokat, a sót, és annyi rizslisztet, hogy nyújtható tésztát kapjunk.
A szilvát, megmossuk, kimagozzuk, és meghempergetjük fahéjas eritritben. A tésztát kinyújtjuk, kb 10*10-es négyzetekre vágjuk, és egy-egy fahéjas szilvát teszünk a közepükbe.
Óvatosan becsomagoljuk őket, majd gombócokat formázunk belőlük. Forrásban lévő, enyhén sós vízben megfőzzük őket. (Akkor főttek meg a gombócok, ha feljöttek a víz tetejére.)
Amíg főnek a gombócok, megpirítjuk a GM morzsát. Ebbe a pirított morzsába szűrőlapát segítségével kiszedjük a gombócokat, egy tálba tesszük őket, majd fahéjas porXukorral kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.