Egy mélyebb tálban a liszteket összekeverjük a szódabikarbónával és a kókuszcukorral vagy eritrittel, a reszelt citromhéjjal és a fahéjjal, majd a feldarabolt vajjal elmorzsoljuk. Hozzáadjuk a tojássárgáját, a tejfölt és gyors mozdulatokkal összegyúrjuk a tésztát. Folpackba csomagolva fél órára hűtőbe tesszük pihenni.
Ezután a tésztát rizslisztezett felületen kb. 3-4 mm vastagra nyújtjuk, majd a tetszőleges formákat szaggatunk belőle, és a sütipecsétekkel mintát nyomunk a kekszekre.
A kekszeket sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatjuk. Előmelegített sütőben 150 fokon kb. 8 perc alatt készre sütjük. Fontos, hogy maradjanak világos színűek! A sütőből kivéve a sütőlemezen hagyjuk kihűlni, mert ilyenkor még nagyon puhák és szétesnek. Ha kihűlt, a tetejét a vízgőz felett olvasztott csokival is díszíthetjük. Fémdobozba zárva tartjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.