A körtét lereszeljük, a zabpehellyel és a nyírfacukorral együtt jól elkeverjük, és kb. 5-10 percig állni hagyjuk. Ez idő alatt a zabpehely magába szívja a körte nedvességét, és puha, formázható lesz.
Ezek után hozzáadjuk a kakaót és az darált diót, majd kis golyókat formázunk. Kókuszreszelékben meghempergetjük, és tálalhatjuk is. Ebből a mennyiségből kb. 40 db kis golyó készülhet.
Egész évben készíthtő mindenmentes! Sütés nélküli nasi, ami akár az iskolás gyerekek uzsonnás dobozába is kerülhet, de őszi kirándulásokra is magunkkal vihető, mivel hűtést nem igényel, és könnyen szállítható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.