Elkészítés: Nagy olasz tésztástányérban szoktam összetenni hétköznap, ha valami egészségesre vágyunk a menzakaják tengerében. Nem nyúltáp! :-) Alulra a borsmustár + a választott másik alap, kukorica, koktélparadicsom félbevágva, uborka, paprika, egy marék olajbogyó kerül, a tetejére pedig pármai sonka (ahol veszem: fekete erdei sonka néven fut, hasonló, igaz gyorsérlelésű). Az egészet átlocsolom némi olívaolajjal, rá egy-két kupak balzsamecet, tengeri só, színes frissen őrölt bors (aki szereti) jön. A tálat körberakom főtt tojással, amire szoktam önteni a következő öntetből: tejföl + majonéz + kevés ricotta túró, fokhagyma, egy kupak balzsamecet. A tetejére még reszelt sajtot is szórok. Kevés benne a szénhidrát, és tényleg nem kívánsz mellé kenyeret, olyan kiadós! Egy pohár Etyeki Chardonnay-t töltsetek mellé! ;-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.