A vajat krémesre keverjük a cukorral, egyenként hozzáadjuk a tojásokat, és krémes állagúra keverjük. Ezután hozzáforgatjuk a citromhéjat és a vaníliakivonatot is.
A sütőporral elvegyített lisztet átszitáljuk, és apránként, a tejjel felváltva a tojásos masszába keverjük. Alaposan összedolgozzuk, majd a tésztát egy kivajazott, 22 cm x 22 cm-es tepsibe töltjük. 180 fokon kb. 30 percig sütjük, majd néhány percig hűlni hagyjuk. Ezután kiszedjük , és sütőrácsra téve hagyjuk teljesen kihűlni. Végül 2 x 2 cm nagyságú kockákra vágjuk a tésztát.
A mázhoz vízgőz fölött összekeverjük a porcukrot a glükózzal, 0,2 dl vízzel, valamint a mandulakivonattal, és felmelegítjük. Az ételfestékkel színezzük, majd kb. 8 percet hagyjuk hűlni. Belemártjuk a tésztakockákat, kissé lecsepegtetjük, végül hagyjuk megdermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.