Egy tálban összekeverjük a zabpelyhet, a rizslisztet és az aprított mandulát, majd hozzákeverjük a fűszereket és a reszelt citromhéjat.
Egy másik tálban lereszeljük a megtisztított almát, és összekeverjük a kókuszolajjal és a datolyasziruppal. Összekeverjük a két masszát, és alaposan összegyúrjuk. A tésztából golyónyi darabokat veszünk ki, gombócokká gyúrjuk, majd lelapítva sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük.
Mindegyik közepébe mélyedést fúrunk, és megtöltjük eperlekvárral. Végül 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük.
Ez a kis minilinzer kiváló tízóraihoz, délutáni nasinak vagy reggelinek, de fogyaszthatod főétkezés után is. Száraz, mint általában a linzerfélék és ez a változat kevés zsiradékot is tartalmaz - így egészségesebb. Én imádom a szárazabb sütiket, kekszeket, de ha te nem annyira szereted a szárazabb süteményeket, fogyaszthatod tejszínhabbal, még egy kis lekvárral, vaníliakrémmel vagy bármivel, amit szeretsz:)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.