A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájához hozzáadjuk a barna cukrot,a vaníliás cukrot ,az olvasztott vajat, a vizet és fehéredésik keverjük, majd beleforgatjuk a kakaóport is és ezzel is alaposan kikavarjuk.
A tojás fehérjét a csipet sóval elkezdjük felverni, majd amikor felhabosodott, apránként hozzáadjuk a cukrot és kemény habbá verjük.
A kikavart tojássárgájába beleöntjük a lisztet összekeverjük, majd a felvert tojásfehérjéből 2-3 kanállal teszünk bele, ezzel fellazítva a masszát.
A többi tojáshabot apránként adagoljuk és laza, körkörös mozdulatokkal beleforgatjuk a masszába.
Egy szív alakú sütő formát kikenünk olajjal ,és formára vágott sütőpapírral majd ebbe a formába simítjuk a csokis piskóta masszát.
180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 15 -18 percre, majd tűpróbával győződünk meg róla ,hogy biztosan átsült. A rácson hűlni hagyjuk.Amíg hűl a torta addig elkészítjük a krémet.
A tejszínt felverjük kemény habbá, az erdei gyümölcsöt megszórjuk cukorral és balzsam ecettel, állni hagyjuk, majd egy levesszűrőn vagy szitán átpasszírozzuk.
A zselatinlapokat 4 ek vízben feloldjuk, majd a gyümölcsléhez keverjük. A tejszínhabhoz keverjük apránként az erdei gyümölcs sűrű levét , így szép rózsaszín lesz a tejszínünk. A kihűlt torta tetejére simítjuk, fehér tejszín rózsákkal és dekor cukorral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.