A megmosott almát és a körtét hámozatlanul negyedeljük, a magház eltávolítása után vékony cikkekre vágjuk, majd ezeket keresztben elfelezzük. A narancsot meghámozzuk és kifilézzük, a szőlőszemeket félbevágjuk. A gyümölcsöket és a felszeletelt camembert-t adagonként kistányérokra rendezzük, és megszórjuk a diófélékkel.
Az öntethez a tejfölt krémesre keverjük, majd habverővel beledolgozzuk a narancslét, a tejet és a mézet. Végül a curryvel és a fahéjjal pikánsra ízesítjük, tálkába töltjük, és külön kínáljuk a salátához.
Megjegyzés
Ha magaddal vinnéd munkahelyi ebédnek, locsold meg az almát és a körtét egy kevéske citromlével, hogy ne barnuljanak meg.
Fotó és recept: Wirths PR / Trendxpress
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.