A megtisztított rizst egy teflonedénybe tesszük, és felöntjük 2,5 dl vízzel,majd folyamatosan kevergetve, közepes lángon puhára főzzük. Ha megpuhult, hozzáadjuk a sót, a tejet és a tejszínt, és addig főzzük, míg a rizs az összes folyadékot magába nem szívja. Végül belekeverjük a vanília kikapart magjait és a cukrot, majd lefedve hagyjuk kihűlni.
A tejet felmelegítjük a felkockázott karamellbonbonnal. Ha a karamell felolvadt, levesszük az edényt a tűzről, és a tejkaramellát hagyjuk kissé kihűlni. Felforraljuk a tejszínt, a felkockázott csokoládéra öntjük, majd simára keverjük. Fóliával lefedjük, és hagyjuk kissé megdermedni. A mascarponét, majd a csokoládés krémet is a karamellhez keverjük.
A tejberizst és a karamellás csokoládékrémet felváltva üvegpoharakba rétegezzük. Hidegen és melegen is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.