Az átöblített rizst lábasba tesszük, felöntjük1,5 dl forró vízzel, és nagy lángon, addig főzzük kevergtve, amíg az összes víz elpárolog.
A rizshez öntjük a rizstejet, 3 ek kristály- és a vaníliás cukorral ízesítjük, majd közepes lángon addig főzzük, amíg a rizs magába szívja az összes folyadékot, és megpuhul. A főzés végén folyamatosan kevergetjük, hogy ne égjen le az alja. A kész tejberizst 4 db pohárba adagoljuk, és hagyjuk kihűlni.
A meggyet egy kis lábasba tesszük, meghintjük a megmaradt cukorral, továbbá az őrölt fűszerekkel, és puhára pároljuk. Végül a tejberizs tetejére kanalazzuk, és a kókuszreszelékkel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.