Egy keverőtálba tesszük a tojásokat, hozzáadjuk a cukrot, a sót és a vaníliás cukrot.
Hozzáöntünk 2-3 dl tejet, és jól elkeverjük. Ezután hozzáadjuk a lisztet, és azzal is jól elkeverjük. Végül apránként hozzákeverjük a megmaradt tejet. Fontos, hogy a tészta hígabb legyen, mint a palacsintatészta!
A masszát egy kizsírozott tepsibe öntjük (nagy gáztepsibe való adag), a tetejét meglocsoljuk olvasztott vajjal. Közepes lángon, kb. 1 óra alatt szép pirosra sütjük. Tálaláskor porcukorral vagy baracklekvárral kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.