Egy tálba tesszük a puha vajat, a cukrot, hozzáadjuk a tojást, a mézet, a szódabikarbónát és a tejet.
Kézi habverővel alaposan összekeverjük, majd a masszát a liszthez adjuk és összegyúrjuk.
A tésztából 4 gombócot formálunk és egyesével 20x30 cm - es lapokká kinyújtjuk, majd vajazott, lisztezett tepsi hátán egyenként 180 fokon, 8-10 perc alatt megsütjük.
A tejfölt ízesítjük, majd hozzákeverjük a vízben megduzzasztott és mikróban folyósra melegített zselatint, végül összeforgatjuk a keményre vert tejszínhabbal.
A krémet négyfelé elosztjuk és betöltjük vele a mézes lapokat. A tészta tetején elsimítjuk az utolsó adag krémet és másnapig hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.