A tészta hozzávalóit kimérjük, az élesztőt felfuttatjuk a cukros tejben. Kidagasztjuk, majd 20 perc pihentetés után kinyújtjuk téglalap alakúra.
Még pihen a tésztánk, kikeverjük a tejfölt a fokhagymával, fűszerekkel és a reszelt sajttal.
A kinyújtott tésztát megkenjük a tejfölös szószunkkal, feltekerjük, és 1-1,5 cm-es szeletekre vágjuk, majd sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk, és előmelegített sütőben 180 fokon addig sütjük, míg szép színt nem kap a teteje. Kis hűlés után már tálalhatjuk is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.