A finomra vágott vöröshagymát az olajon üvegesre pároljuk, megszórjuk a paprikával, és felöntjük 1 dl vízzel. Hozzáadjuk a felkockázott sonkát, és 2 percig főzzük.
A tésztát sós vízben kifőzzük, lecsepegtetjük, majd elkeverjük a szaftos sonkás raguval.
A tojássárgájákat a tejfölhöz keverjük, megsózzuk, megborsozzuk, és óvatosan összeforgatjuk a kemény habbá vert tojásfehérjékkel és a sonkás tésztával.
Olajjal kikent és morzsával meghintett sütőformába simítjuk, a tetejét meglocsoljuk egy kevés étolajjal.
Letakarjuk alufóliával, és 220 fokra előmelegített sütőben 20 percig sütjük, majd levesszük a fóliát, megszórjuk a reszelt sajttal, és kb. 10 perc alatt megpirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.