A totut villával összenyomkodjuk, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót. A cirtomlével ízlés szerint ízesítjük.
A leveles tésztát kiterítjük, és egyforma, kb. 6-8 cm-es négyzetekre vágjuk.
A négyzetek szélét körben egy felvert tojással megkenjük, majd egy evőkanál tölteléket teszünk a tészták közepébe. A tészta ellentétes sarkait a töltelék felett egymásra hajtjuk és összenyomjuk kissé.
Tojással lekenjük a tetejét és 180°C-os sütőben aranybarnára sütjük. (Ez sütőtől függően 20-30 perc lehet.)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.