Elkészítés: A hagymát felaprítjuk, a húst nagyobb darabokra vágjuk, majd vékonyra szeleteljük. Lisztbe forgatjuk. 2 dkg vajat olvasztunk, a hús felét és a hagymakockák felét megpirítjuk, kivesszük, melegen tartjuk. 2 dkg vajat adunk a visszamaradt zsiradékhoz, a maradék húst és a hagyma negyedét ugyanígy megpirítjuk, majd ezt is kivesszük. 2 dkg vajat hozzáadunk, megdinszteljük rajta a maradék hagymát, a vegyes zöldségeket és a szeletelt gombát, felöntjük a borral, összeforraljuk. Ezután visszatesszük bele húst és a hagymát, felöntjük a tejszínnel, kis lángon puhára főzzük.
A röstihez a burgonyát lereszeljük, hozzáadjuk a tojást és a lisztet, sózzuk, majd kevés olajba szaggatjuk, ellapogatjuk, és mindkét oldalát pirosra sütjük.
A borjúragut a röstivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.