Elkészítés: A piskótához az 5 tojásfehérjét kevés cukorral és sóval kemény habbá verjük. A tojások sárgáját a többi cukorral, az olvasztott margarinnal szintén géppel 4 percig keverjük, majd mehet bele a liszt, a sütőpor és a fehérjehab. 180 fokra előmelegített sütőben, bélelt, lapos tepsiben 12 percig sütjük. Hagyjuk hűlni, lehúzzuk a sütőpapírt vagy az alufóliát, és 3 felé vágjuk a piskótát.
A krémhez a tejszínt, 1 kanál cukorral és 1 csomag habfixálóval kemény habbá verjük. A túrót krumplinyomón áttörjük egy nagyobb tálba, hozzáadjuk a többi alapanyagot, jól elkeverjük, majd a tejszínhabot is hozzákeverjük. Hűtőbe tesszük.
Az epret megmossuk, szeletekre vágjuk. Az alsó piskótalapot megkenjük túrókrémmel, eperszeleteket teszünk rá, vékony réteg krémmel lefedjük, ráhelyezzük a középső lapot, ugyanígy megtöltjük, majd befedjük piskótával. A tetejét és az oldalát is megkenjük a maradék krémmel, és a legszebb eperszeletekkel díszítjük.
A piros tortazseléből egy keveset kb. 1 dl vízzel pohárba teszünk, 1 percre a mikróba rakjuk, majd kevergetjük egy kicsit, és csak az eperszemekre kenegetjük. Kész is van - és isteni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.