A hagymát megpucoljuk, vékonyan felszeleteljük. A vajat és az olajat felhevítjük, hozzáadjuk a vöröshagymát, és néha megkeverve addig pároljuk, míg szép aranybarna színt kap. Ekkor megszórjuk a liszttel, alaposan összekeverjük, majd felöntjük a vízzel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, beletesszük a leveskockát és ízlés szerint szerecsendiót. Felforraljuk, majd a hőfokot mérsékelve főzzük kb. 15 percig.
Amikor a leves készre főtt, botmixerrel pépesítjük, majd visszatesszük a tűzre. Állandó keverés mellett hozzáadjuk a tejszínt és a fehérborecetet, majd kiforraljuk.
Tálaláskor a tányérba belereszeljük a sajtot, majd rámerjük a forró levest. Ízlés szerint pirítóst kínáljunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.