A sütőporral elkevert liszthez hozzáadjuk a szobahőmérsékletű margarint, 1 db tojást, a kávés kanál sót, két doboz tejfölt és 10 dkg reszelt sajtot.
Ezekből a hozzávalókból közepesen lágy, nyújtható tésztát gyúrunk, majd 30 percig hagyjuk pihenni.
Ezután a tésztát 1,5 cm vastagra nyújtjuk, a tetejét megkenjük tojással és megszórjuk a maradék reszelt sajttal.
Éles késsel vagy derelye vágóval feldaraboljuk. Az így kapott rudacskákat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és előmelegített sütőben készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.