Elkészítés: A halszeleteket fél napra sós, fokhagymás tejbe áztatjuk még jegesen.
1 nagy fej hagymából szaftot készítünk, mintha pörköltet főznénk, amiből leszűrjük a hagymát, és félretesszük.
A levét besűrítjük úgy, hogy belekeverjük a tejfölt.
A halszeletek mindkét oldalát beszórjuk a fűszerekkel. Egy nagy lábasban kevés olívaolajban pirosra sütjük a halat, közben óvatosan forgatjuk, hogy szét ne essenek. Ha kész, egy tálra szedjük.
A sütőtálban lévő olajba rakjuk a szaftból leszűrt hagymát, rámerjük a kifőtt tésztát, majd jól összekeverjük.
Tálaláskor a tésztára rakjuk a halszeleteket, meglocsoljuk a mártással, végül megszórjuk a reszelt sajttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.