A tészta hozzávalóit egy tálba mérjük, és alaposan összedolgozzuk. A cipót fóliába csomagoljuk, és 1 órát pihentetjük a hűtőben.
Ezután lisztezett felületen 1 cm vastagságúra nyújtjuk, és egyforma csíkokat vágunk belőle.
Sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, majd a tetejüket megkenjük tojássárgájával és megszórjuk szezámmaggal. 200 fokon 15-20 perc alatt készre sütjük.
Megjegyzés
Kerti partikra, bulikra, meccsnézésre szoktam ezt a ropogtatnivalót megsütni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.