A töltött tojásokat krémesre turmixoljuk a mustárral, a majonézzel, valamint egy kevés sóval és borssal.
A megmosott paprikát, a csemegeuborkát, továbbá a megtisztított újhagymát apróra vágjuk, és a tojásos masszába forgatjuk.
A bagett két végét levágjuk, azután egy hosszú pengéjű, éles kés segítségével eltávolítjuk a belsejét, apróra tépkedjük azt, és a tojásos masszához keverjük.
A krémet a kivájt bagettbe töltjük – két oldalról töltve a legegyszerűbb –, folpakba csomagoljuk, végül a hűtőbe tesszük legalább 4 órára. Felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.