Egy serpenyőben olajat hevítünk, és megfonnyasztjuk rajta az apróra vágott hagymát. Amikor már üveges, lehúzzuk a tűzről, megszórjuk a pirospaprikával és elkeverjük.
Ezután visszatesszük a tűzre, hozzáadjuk a feldarabolt paprikát és a nagyobb kockákra vágott tököt, kb. 5 percig főzzük, majd, ha kissé összeesett, hozzáadjuk a darabolt paradicsomot is.
Friss majorannával fűszerezzük, megsózzuk, megborsozzuk ízlés szerint. Közepes lángon, időnként megkeverve addig főzzük, amíg megpuhulnak a zöldségek, de még kellemesen haraphatóak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.