A kölest kiválogatjuk, megmossuk, majd dupla mennyiségű sós vízben puhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, hozzáadjuk a vörösáfonyát, ízlés szerint sózzuk.
A csirkecombok bőre alá benyomkodjuk a tölteléket, majd a betöltött húsokat tepsibe helyezzük, lefedjük és kb 1 óra alatt készre sütjük, majd az utolsó 10 perc alatt fedő nélkül grillezünk rajta egy kicsit, h ropogós legyen.
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, sós vízben puhára főzzük. Leszűrjük, burgonyanyomóval áttörjük. Az egész tojásokat a puha vajjal és a megmosott medvehagymával összeturmixoljuk, és az áttört krumplihoz adjuk, majd alaposan összekeverjük. A burgonyapüré szerű masszát habzsákba töltjük, sütőpapírral bélelt tepsibe kis gúlaszerű halmokat nyomunk belőle. 200 fokosra előmelegített sütőben aranybarnára sütjük 10-15 perc alatt. Frissen, melegen tálaljuk a csirkecombok mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.