Egy tálban összekeverjük a darált húst a tojásokkal, a pucolt és reszelt hagymával, a pucolt és áttört fokhagymával, a zsemlemorzsával és ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal. Végül rakunk bele pici pirospaprikát.
Előmelegítjük a sütőt 210 °C-ra.
Egy folpack darabra függőlegesen kirakjuk a bacont, ráegyengetjük a fasírt masszát, rárakjuk a fele sonkát, majd a sajt lapocskákat, végül ismét a sonkát. Folpack segítségével feltekerjük jó szorosan. Tepsire rakva lefedjük alufóliával és berakjuk az előmelegített sütőbe 1 órára.
Amikor letelt az egy óra, levesszük a fóliát, és úgy rakjuk vissza a sütőbe a húst további 10 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.