A sonkát ledaráljuk, összekeverjük a megtisztított hagymával és fokhagymával. Ezután hozzáadjuk a zsírt is, majd lábasba tesszük, és lassú tűzön összefőzzük egy kicsit. A fűszereket ízlés szerint adjuk hozzá.
Körülbelül 5 perc múlva hozzáadjuk a darált húst is, és tovább főzzük még öt percig. Levesszük a tűzről, hozzáadjuk a rizst, a fűszerpaprikát, és jól összedolgozzuk.
A káposztát ízlés szerint kimossuk, majd a lefejtett levelekbe göngyöljük a tölteléket és feltekerjük. Lábasba tesszük, felöntjük vízzel, és rátesszük a lecsót. Körülbelül egy óra alatt összefőzzük (ne sokáig főzzük, mert nagyon ragacsos lesz a rizs).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.