A megtisztított paszternák két végét levágjuk. Karalábévájóval a zöldségben üreget alakítunk ki. Beletesszük a sáfrányos szeklicével színezett alaplébe, puhárafőzzük, majd kiemeljük és hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez üvegesre sütjük a finomra vágott hagymát 1 ek felforrósított libazsíron, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is. Összeforgatjuk a darált pulykahúst a hagymákkal, megsózzuk, megborsozzuk és együtt pirítjuk néhány percig. Hozzáadunk néhány ek szeklicés főzővizet, felforraljuk, majdbelekeverjük a durvára vágott petrezselymet.
Megtöltjük a paszternákokat. Összekeverjük a reszelt sajtot, a tojássárgáját és az apróra vágott snidlinget, majd a töltött zöldségekrehalmozzuk. 180 fokos sütőben 15 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.