Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, a petrezselymet leöblítjük, és mindkettőt apróra vágjuk. A zsömle tetejét levágjuk, belét kikaparjuk. A gombát megtisztítjuk, és négyfelé vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre pároljuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a gombát, lefedjük, és kb. 5 percig együtt pároljuk. A tojásokat felverjük, belekeverjük a petrezselymet, sóval és borssal ízesítjük. A gombához keverjük, és 1-2 percig sütjük. A masszát a zsömlékbe töltjük, megszórjuk reszelt sajttal, és a sütőben 200 fokon (gázsütő 3. fokozat) kb. 15 percig sütjük, amíg a sajt megpirul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.