Főzzük a megtisztított burgonyát héjában majdnem teljesen puhára. Szűrjük le, hámozzuk meg, majd karikázzuk fel. Rendezzük tálra.
A meghámozott avokádót vágjuk vékony gerezdekre. A lila hagymát cikkezzük fel, majd süssük ropogósra a felforrósított olívaolajon. A tonhalat csepegtessük le, a paradicsomokat vágjuk félbe.
A camembert penészes héját távolítsuk el. Alacsony hőmérsékleten, folyamatosan kevergetve olvasszuk fel a sajtot, majd keverjük hozzá a tejet. Locsoljuk meg a burgonyakarikákat a sajtszósz 2/3 részével, majd halmozzuk rá a tonhalat, a lila hagymát, a paradicsomot és az avokádógerezdeket. Locsoljuk a salátára a megmaradt sajtszószt, majd hintsük meg az egészet kevés sóval és borssal.
Fotó: Tucsek Tünde
Food styling: László Ágnes
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.