A túrógombóc elkészítéséhez alaposan áttörjük a túrót, majd a búzadarával, a tojással, a sóval és a vaníliás cukorral jól összedolgozzuk. Legalább egy órára a hűtőbe tesszük.
Közben a tejfölt kikeverjük a tojással, a porcukorral és a citrom lereszelt héjával. A túróból vizes kézzel gombócokat gyúrunk.
A gombócokat tűzálló tálba tesszük, ráöntjük a tejfölös öntetet, és 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk nagyjából 20-30 percre. Porcukorral meghintve tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.