Elkészítés: A tésztához a lisztben elkeverem a sütőport, a margarint a mikróban felolvasztom, majd mindent egy keverőedénybe teszek, és egy mixelő rúddal sima tésztává keverem.Sütőpapírral bélelt közepes tepsibe öntöm.
A túrókrém hozzávalóit is egy keverőedénybe teszem, majd ezt is a mixelő rúddal keverem krémesre.
A túrókrémet habzsákba töltöm vagy egyszerűen egy nylon zacskóba, aminek a sarkából levágok akkorát, hogy kisujjnyi vastagságban tudjam kinyomni belőle a krémet, majd kacskaringósan a tésztára nyomom.
Előmelegített 200 °C-os sütőben megsütöm. Ha már érzem az illatát, egy fogpiszkálót szúrok bele. Ha már nem tapad rá a tészta, elkészült.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.