A tojásokat a cukorral és a vaníliás cukorral habosra kavarjuk, majd hozzáadjuk a lisztet. Ezeket összedolgozzuk és ásványvízzel lazítjuk a tésztát. Bevonatos serpenyőben egyenként kisütjük a tésztát és hűlni hagyjuk.
Ameddig hűlnek elkészítjük a túrós, szőlős tölteléket. A túrót összetörjük villával majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a porcukrot. Krémesre keverjük, majd hozzáadjuk a megmosott szőlő szemeket. Óvatosan összekeverjük, majd megtöltjük a palacsintákat. Tálaláskor szőlő szemekkel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.