Elkészítés: Az omlós tésztához gyorsan összegyúrjuk a hozzávalókat, és kinyújtjuk. 26 cm-es kapcsos tortaforma aljára fektetjük, a peremét felnyomkodjuk. A formát 30 percre hűvös helyre tesszük. A sütőt 180 fokra előmelegítjük.
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéket hűvös helyre tesszük. A tojások sárgáját, a túrót, a cukrot (2 evőkanállal félreteszünk), a vaníliás cukrot, a pudingport, a citromhéjat és -levet simára keverjük. Apránként hozzáadjuk az olajat, végül a tejet. A túrókrémet a tésztára kenjük, és a sütőben (középen) 1 órán át sütjük. Tűpróbát végzünk.
A tojásfehérjéket 2 evőkanál cukorral habbá verjük, és 10 perccel a sütési idő vége előtt a süteményre kenjük. Addig sütjük, míg a teteje aranybarna lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.