Elkészítés: A csicsókákat megpucolom, félig megfőzöm.
A töltelékhez a túrót, a tejfölt, a tojás összekeverem, a felaprított petrezselyemmel és zellerrel ízesítem, sózom, borsozom, kis pirospaprikát is lehet beletenni.
A paprikák csumáját eltávolítom, a hegyes paprikát hosszában félbevágom, a paradicsomokat leskalpolom, belsejüket kikanalazom, a feldarabolt skalppal együtt a túrókeverékhez adom. Újra összekeverem, megtöltöm vele a paprikákat és a paradicsomokat, betekerem őket a baconszeletekkel.
Egy nagyobb serpenyőbe olajat locsolok, belerakom a felszeletelt csicsókát, fűszerezem, majd a megtöltött paprikákat és paradicsomokat ráhelyezem, s beteszem a 180 C fokra (hőlégkeverés) előmelegített sütőbe, s megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.