Elkészítés: A vadnyulat megmossuk, daraboljuk. Mély tálba helyezzük, tejet öntünk rá, lefedjük, és 24 órára hűtőbe téve pácoljuk.
A szalonnát felkockázzuk, a hagymát negyedekre vágjuk, a gombát szeleteljük.
A húsdarabokat a pácból kiemelve letöröljük, fűszerezzük sóval, borssal. Forró olívaolajban pirosra sütjük. Hozzáadjuk a felkockázott füstölt császárszalonnát, a negyedelt vöröshagymát, majd kakukkfűvel, rozmaringgal, babérlevéllel ízesítve a borral felöntjük, és sütőbe tesszük. 190 fokon 60 percig sütjük, időnként megforgatva.
A sütőszaftot átszűrjük, ízesítjük mustárral, a tejfölt is hozzákeverjük, végül a szeletekre vágott gombát is belekeverjük, összeforraljuk.
Tálaláskor a nyulat az ízes gombamártással félig leöntjük. Köretként vajas kelbimbó, zsenge párolt sárgarépa illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.