Elkészítés: A lisztet, a vajat, az áttört főtt burgonyát, a sütőport gyúródeszkán jól összedolgozzuk. Egy kevés sót, 1 dl tejfölt és egy egész tojást gyúrunk bele, és hideg helyen pihentetjük. Azután háromszor is kinyújtjuk, hajtogatjuk, mint a vajas tésztát. Mindannyiszor megkenjük egy kevés tejjel elkevert tojással. Legvégül kisujjnyi vastagra nyújtjuk, és közepes pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. Megkenjük tojással, tepsibe rakjuk, és fél órai pihentetés után szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.