A megtisztított, átnyomott fokhagymát 2 ek olajon megfuttatjuk. Hozzáadjuk a fagyasztott zöldségkeveréket, és roppanósra pároljuk. Megsózzuk, és rászórjuk a lereszelt sajtot.
A tojást felverjük. A zöldséges keveréket a kitekert leveles tésztára halmozzuk, és feltekerjük úgy, hogy közben minden megkenünk a tojással.
Éles késsel3 cm vastag darabokra vágjuk a tésztatekercset. A csigákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük,a tetejüketmegkenjük a maradék tojással, és 200 fokon aranyszínűre sütjük. Friss salátával és koktélparadicsommal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.