A szobahőmérsékletű margarinhoz hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, majd a cukrot, a vaníliás cukrot, illetve egy egész tojást és egy tojás sárgáját. Ezekből tésztát gyúrunk, majd hűtőben 20 percig pihentetjük.
A pihentetett tésztát lisztezett deszkán fél centiméter vastagságúra nyújtjuk, majd pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk. A linzer tészták egy részét megkenjük a felvert tojás fehérjével és megszórjuk darált dióbéllel. A linzer karikákat kisütjük és kihűtjük. A szaggatásból kimaradt tésztákat egyéb formákkal kiszaggathatjuk, kisüthetjük.
A kisült linzert kihűtjük és betöltjük házi sárgabarack lekvárral. A kész, nem diós tetejű linzereket csokival díszítjük. Ehhez az étcsokoládét felolvasztjuk vízgőz felett, majd a linzerek egy részét kanál segítségével, gyors mozdulatokkal csorgatjuk, a linzerek másik részét pedig az olvasztott csokiban óvatosan megforgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.