A tejet a cukorral meglangyosítjuk, majd belemorzsoljuk az élesztőt és hagyjuk megkelni. Egy enyhén lisztezett gyúródeszkán alaposan összegyúrjuk a lisztet, a margarint, a juhtúrót és a tojásokat.(Figyelem: az egyik tojás fehérjéjét tegyük félre a sütemény megkenéséhez!).
A lisztes keverékhez adjuk a megkelt élesztőt, egy kiskanálnyi sót, majd sima tésztává dolgozzuk és hagyjuk megkelni.
A tésztát két részre osztjuk, majd mindkettőt kinyújtjuk fél centiméter vastagságúra. A tésztalapokat felvágjuk rudacskákra, amelyeket még a deszkán megkenünk tojásfehérjével, és megszórjuk köménymaggal és durva szemű sóval.
A tésztarudacskákat egy sütőpapírral bevont tepsire tesszük, majd előmelegített sütőben, 200 fokon 15-20 percig sütjük, amíg rózsaszínűre lesz, majd süssük még egy kis ideig alacsony lángon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.