Az étcsokit vízgőz felett felolvasztjuk. A vajat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az áttört gesztenyemasszát, a rumot és az olvasztott csokit. Pár órára hűtőbe tesszük, hogy a massza formázhatóvá váljon.
Diónyi golyókat formázzuk a lehült masszából, majd egy órára a mélyhűtőbe tesszük, hogy könnyebben tudjuk bevonni a golyókat. A fehér csokit az étolajjal vízgőz fölött felolvasztjuk, majd egy mártóvilla segítségével egyesével bemártjuk a golyókat a csokiba. A desszert tetejét egy-egy szem mazsolával díszítjük, tálalásig pedig tartsuk hűtőben. Ebből a mennyiségből megközelítőleg 32 db készíthető.
Ez egy végtelenül egyszerű, nagyon finom sütés nélküli édesség. Az alapanyagok beszerzésére fordítsunk nagy figyelmet, hogy valóban GM legyen az elkészült édesség! Így szezonjában akár friss gesztenyéből is készülhet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.