A csokis piskóta elkészítéséhez a tojásokat szétválasztjuk, és a sárgáját a cukorral és a szódabikarbónával kézi mixerrel jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a rizslisztet és a kakaóport. Mindezt egy fakanállal összekeverjük, majd hozzáadjuk a kemény habbá felvert tojáshabot. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük a pisótát, aztán 160 fokon körülbelül 30 perc alatt készre sütjük.
A krém elkészítéséhez a mandulás tejbe beletesszük a lisztet, a vaníliás cukrot, majd elkeverjük és megfőzzük. Ha ezzel elkészültünk, hozzákeverjük a margarint és ízlés szerint édesítjük. Ha megsült a piskóta, kiszaggatjuk és félbe vágjuk, majd betöltjük a krémmel úgy, hogy körbe is érje. Végül kókuszreszelékbe forgatjuk, a tetejére pedig csokimázt kenünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.