Elkészítés: A vöröshagymát finomra vágjuk, olajban megpároljuk, rátesszük a csíkokra vágott húst, és hirtelen megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott császárszalonnát és a finomra vágott gombát. Sóval, törött borssal fűszerezzük, meghintjük kakukkfűvel, majorannával, őrölt borókabogyóval és babérlevéllel, felöntjük borral, majd fedő alatt puhára pároljuk. Mielőtt egészen megpuhulna, hozzáadjuk a karikára vágott virslit, a hosszúkás metéltre vágott savanyú udorkát, a pirosaranyat, a mustárt és a paradicsompürét.
A zöldségféléket külön-külön megpároljuk /vagy konzervet használunk/, hozzákeverjük, zsírjára sütjük. Ráöntjük a liszttel kevert tejfölt, felforraljuk, és forrón tálaljuk. Adhatunk mellé apró sült burgonyagombócot, sztrapacskát, gánicagaluskát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.