Ha fagyasztott gyümölcsből készítjük, kissé kiengedjük a gyümölcsöket felhasználás előtt. Ha friss gyümölcsöket használunk, félkeményre fagyasztjuk őket.
A gyümölcsöket a tejszínnel, a citrom levével és az ízlés szerinti édesítővel krémesre turmixoljuk, majd poharakba vagy tálkákba adagolva kínáljuk.
Megjegyzés
Talán nincs is olyan ember, aki nyáron ne kívánná meg a fagyit. Azt viszont kevesen tudjuk, hogy rengeteg cukorral készülnek. Ha fontos számunkra az egészség, vagy kénytelenek vagyunk diétázni, otthon is készíthetünk villámgyorsan fagyikat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.