A 12 dkg málnát összekeverjük a kristálycukorral és a citrom levével, ráöntünk 2 dl vizet, majd felforraljuk. A tejszínt keményre felverjük, és óvatosan hozzákeverjük a natúr joghurtot.
Néhány szem kivételével rétegesen elosztjuk a maradék málnát és erdei gyümölcsöt a darabokra tort babapiskótával vagy keksszel, a kihűlt málnaöntettel és a joghurtos habbal együtt 4 kehelyben vagy desszertes pohárban. Végül a félretett gyümölcscsel díszítjük.
2017.07.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.