Bevagdossuk a virsliket, betekerjük a baconba, berakjuk egy nagyobb serpenyőbe, mellé tesszük a paradicsomot, a paprikát, a savanyatott káposztát.
Beletesszük a burgonyákat is, melyeket bevágunk, s a vágásokba roquefort darabkákat helyezünk. Sózzuk, borsozzuk, a káposztára őrölt borsot hintünk, és fehérbort locsolunk rá, majd olívaolajat, végül rátesszük a zöldfűszereket.
A serpenyőt berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe. 45 perc után a burgonyákra kanalazok tejfölt, átkapcsolok 200 C fokra, s még 15 percig grillezem.
Megjegyzés
A hűtőben volt még a szilveszterre vásárolt virsliből, ezt hasznosítottam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.