A bacont kisebb darabokra felvágjuk, a virslit felkarikázzuk. A répát, a zellert, a zöldséget, a paszternákot, a krumplit és a hagymát megpucoljuk, majd ízlés szerint feldaraboljuk.
Egy fazékba beletesszük a bacont, és zsírjára sütjük, amikor már kezd színt kapni, hozzáadjuk a vöröshagymát, és üvegesre pároljuk. Ezután hozzáadjuk az apróra felvágott fokhagymát, majd a feldarabolt zöldségeket, és kevergetve pár percig pároljuk.
A párolás után megszórjuk a pirospaprikával, ízlés szerint majoránnával, majd alaposan összekeverjük. Ezután felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje, majd sózzuk, borsozzuk, és beletesszük a húsleveskockát. Felforraljuk, majd lassú tűzön félpuhára főzzük a zöldségeket.
Amikor félpuhák a zöldségek beletesszük az ujjnyi vastag szeletekre felkarikázott virsliket, és készre főzzük. Ha megfőtt hozzákeverjük a tejfölt és összeforraljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.