Az elektromos grillsütőt előmelegítjük 220 fokra, vagy a faszenes grillt előkészítjük indirekt sütéshez.
Közben a lesikált burgonyákat félbevágjuk, megfűszerezzük, megszórjuk az apróra kockázott vajjal, és alufóliába csomagoljuk. A batyukat a grillrácson sütjük 60 percig, majd óvatosan felnyitjuk, és a fél burgonyákat rövid hűtés után 3-3 cikkre vágjuk.
A kiterített sonkaszeleteket megszórjuk a lereszelt vagy forgácsokra gyalult kemény sajttal, és elosztjuk rajtuk a zsályaleveleket. A burgonyacikkeket szorosan 1-1 szelet sonkába göngyöljük, majd tepsiben vagy az alufóliával leterített grillrácson változatlan hőfokon készre sütjük további kb. 6 perc alatt. Főfogásnak és köretnek egyaránt megfelel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.